Advertisement

Αστερασ Τριπολησ Παοκ 2-1 : ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ LIVE STREAMING 27/02: Δείτε LIVE τον ... / ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Αστερασ Τριπολησ Παοκ 2-1 : ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ LIVE STREAMING 27/02: Δείτε LIVE τον ... / ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.. Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το. Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο. ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα!

Ο παοκ χρειάστηκε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, στόχευσε στις μακρινές μεταβιβάσεις, σηκώνοντας τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με βασικό εκφραστή τον λημνιό από τα δεξιά και τον προωθημένο. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid). Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv:

Live Σχολιασμός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ & ΠΑΟΚ ...
Live Σχολιασμός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ & ΠΑΟΚ ... from i.ytimg.com
Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα. Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv: Ατσαλάκωτος έφυγε από την τρίπολη ο παοκ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της super league. Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς). Ο παοκ χρειάστηκε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, στόχευσε στις μακρινές μεταβιβάσεις, σηκώνοντας τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με βασικό εκφραστή τον λημνιό από τα δεξιά και τον προωθημένο. Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη.

Ο παοκ δείχνει ανεβασμένος και έχει τις λύσεις να αντεπεξέλθει στις απουσίες και να βγάλει το διπλό σε απόδοση 1.57.

Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Η απόδοση δεν μας ικανοποιεί και έτσι επιλέγουμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος, νικολακόπουλος, νάτσης, συρεγγέλας, απειρανθίτης, μπαστιανός. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο. Ο παοκ δείχνει ανεβασμένος και έχει τις λύσεις να αντεπεξέλθει στις απουσίες και να βγάλει το διπλό σε απόδοση 1.57. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid). Από τότε ο δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 40 αγώνων αήττητος μετά τον αγώνα του 2018, ο παοκ έπαιξε άλλες τέσσερις φορές στην περασμένη σεζόν με τον αστέρα τρίπολης.

«καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα.

LIVE: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | ΤΟ ΠΑΡΟΝ
LIVE: ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | ΤΟ ΠΑΡΟΝ from www.paron.gr
Ο παοκ χρειάστηκε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, στόχευσε στις μακρινές μεταβιβάσεις, σηκώνοντας τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με βασικό εκφραστή τον λημνιό από τα δεξιά και τον προωθημένο. Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv: Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid). Ατσαλάκωτος έφυγε από την τρίπολη ο παοκ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της super league. Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video).

Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).

Ο παοκ χρειάστηκε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, στόχευσε στις μακρινές μεταβιβάσεις, σηκώνοντας τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με βασικό εκφραστή τον λημνιό από τα δεξιά και τον προωθημένο. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Ο παοκ πήρε σκορ και από 4 αυτογκόλ που πέτυχαν ο ντε λούκας της ξάνθης, ο βούκοβιτς του ολυμπιακού, ο τριανταφυλλόπουλος και ο μαρτίνεζ του αστέρα τρίπολης. Η απόδοση δεν μας ικανοποιεί και έτσι επιλέγουμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε. Ο παοκ δείχνει ανεβασμένος και έχει τις λύσεις να αντεπεξέλθει στις απουσίες και να βγάλει το διπλό σε απόδοση 1.57. Ατσαλάκωτος έφυγε από την τρίπολη ο παοκ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της super league. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Στις 19:30 οι ομάδες αστερασ τριπολησ και παοκ θα κοντραριστούν για τη διοργάνωση σουπερ λιγκ 1 ελλαδα. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ : Η απόδοση δεν μας ικανοποιεί και έτσι επιλέγουμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια vid | overfm.gr
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια vid | overfm.gr from www.overfm.gr
Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς). Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η απόδοση δεν μας ικανοποιεί και έτσι επιλέγουμε να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε. Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Στις 19:30 οι ομάδες αστερασ τριπολησ και παοκ θα κοντραριστούν για τη διοργάνωση σουπερ λιγκ 1 ελλαδα.

Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid).

Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος, νικολακόπουλος, νάτσης, συρεγγέλας, απειρανθίτης, μπαστιανός. Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Ο παοκ δείχνει ανεβασμένος και έχει τις λύσεις να αντεπεξέλθει στις απουσίες και να βγάλει το διπλό σε απόδοση 1.57. Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ :

Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος παοκ αστερασ τριπολησ. Από τότε ο δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 40 αγώνων αήττητος μετά τον αγώνα του 2018, ο παοκ έπαιξε άλλες τέσσερις φορές στην περασμένη σεζόν με τον αστέρα τρίπολης.

Posting Komentar

0 Komentar